خانه / سرگرمی و هنر / آشپزی / دستور شیرینی گل رز

دستور شیرینی گل رز

مواد لازم:onJqvGPQVZA-1-629x336

آرد ۳۵۰ گرم
کره نرم شده ۸۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شیر گرم ۱۴۰ گرم
شکر ۳ ق س
وانیل یک دوم ق چ
پودر خمیر ترش ۱۰ گرم
شیر عسلی برای رومال کمی
پودر شکر برای تزیین

در کاسه ای شیر گرم و ۱ قاشق شکر و خمیر ترش را ریخته هم میزنیم روی آن را پوشانده و ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم.

1164366_76553-640x480

در کاسه جدا آرد و شکر و وانیل و کمی نمک را ریخته کنار میگذاریم.

1164368_26388-640x480

زمانی که شیر و خمیر ترش آماده شد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم. سپس مخلوط آرد و شکر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و کره را نیز اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر به دست آید.

1164370_51262-640x480

۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید.

1164372_88568-640x480

بعد از آن خمیر را در کاسه ای که روی آن را پوشانده ایم در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت می دهیم

1164373_42183-640x480

خمیر را پس از استراحت پهن کرده و با قالب دایره ای به قطر ۵ سانت قالب می زنیم

1164374_95148-640x480

مطابق شکل دایره ها را کنار هم گذاشته و برش می دهیم

1164375_31034-640x480

1164376_13638-640x480

 در قالب کاپ کیک که کاغذ انداخته ایم گذاشته و روی آن را شیرعسلی ریخته و در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم .

195a080736

پس از پخت روی آن پودر شکر می پاشیم.

1164386_78788-640x480

نوش جان!onJqvGPQVZA-1-629x336

مطلب پیشنهادی

98782503578411203402

کوکوی عدس

  عدس ۲ لیوان  .  سیب زمینی  بزرگ ۱ عدد  .  پیاز متوسط ۱ عدد  .  تخم مرغ ۳ عدد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

http://www.20script.ir