خانه / سرگرمی و هنر / آشپزی / طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

زمان آماده سازی: ۳ ساعت18616

مناسب برای: ۴ نفر

مواد لازم

نمک :۱ قاشق مرباخوری سرخالی

رب انار:۱ پیمانه

پیاز:۱ عدد کوچک

مرغ:نیم کیلو

شکر:۴ قاشق غذاخوری

گردوی آسیاب شده:یک و نیم پیمانه


طرز تهیه

۱- ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده و با مقدار بسیار کمی روغن سرخ می کنیم.

۲- مرغ ها را با اندازه های مناسب قطعه قطعه کرده و با مقدار بسیار کمی نمک به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مدتی به آرامی بپزد.

۳- بعد از گذشت نیم ساعت گردوی آسیاب شده را به مواد اضافه کرده و با اضافه کردن آب به مقدار لازم اجازه دهید به مدت ۲ ساعت غذای شما کاملا جا بیفتد.

۴- پس از مدت ذکر شده شکر و رب انار را به خورش اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید، سپس درب ظرف را ببندید و اجازه دهید خورش حسابی روغن بیندازد.


نکات

 توجه داشته باشید هرچه خورش شما بیشتر بپزد خوشمزه تر می شود، اجازه دهید همه مواد به جز مرغ به خوبی پخته و روغن بیندازند و بعد مرغ را اضافه کرده و تا پایان پخت مرغ صبر کنید تا خورش کاملا جا بیفتد.

 بهتر است در نیم ساعت آخر پخت خورش ۱ قطعه شکلات تخته ای هم به آن اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود.

 به هیچ عنوان به مواد آب سرد اضافه نکنید چون باعث می شود روغن به خوبی روی غذا را نگیرد.

 اگر گردوی شما خشک یا نامرغوب است از مقداری روغن کنجد داخل غذا استفاده کنید.

 توجه داشته باشید ماهیت این خورش چرب است پس تا حد ممکن سعی کنید از روغن کمی برای سرخ کردن استفاده کنید

مطلب پیشنهادی

98782503578411203402

کوکوی عدس

  عدس ۲ لیوان  .  سیب زمینی  بزرگ ۱ عدد  .  پیاز متوسط ۱ عدد  .  تخم مرغ ۳ عدد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

http://www.20script.ir