کوکوی عدس

 98782503578411203402

عدس ۲ لیوان  .  سیب زمینی  بزرگ ۱ عدد  .  پیاز متوسط ۱ عدد  .  تخم مرغ ۳ عدد  .  پنیر صبحانه به اندازه دو قاشق غذاخوری له شده    . پودر موسیر ۱ قاشق مرباخوری

پودر پیاز  ۱ قاشق مرباخوری    . پنیر پیتزا   نصف لیوان رنده شده    آبلیمو  ۱ قاشق غذاخوری     جعفری ساطوری شده ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری   . آویشن یک قاشق چایخوری

پودر سیر ۱ قاشق چایخوری  .  آرد سوخاری مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم


طرز تهیه : 

عدس رو از شب قبل شسته و در آب خیس کنید. عدس خیس خورده را بهمراه سیب زمینی خرد شده داخل قابلمه بریزید و ۲ – ۳ لیوان آب اضافه کنید ، در قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد ، پس از اینکه آب غذا کشیده شد با میکسر بزنید یا با کوشتکوب بکوبید تا خوب له شوند.

پیاز را رنده کنید و با دست کمی فشار دهید تا آب اضافی پیاز گرفته شود سپس همه مواد را به آن اضافه کنید البته آرد سوخاری باید به میزانی اضافه شود که کتلت به دست نچسبد.و بتوانید با دست به کتلت شکل دهید.

پس از اینکه مایه کتلت اماده شد داخل تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، دست تان را مرطوب کنید و مقداری از مایه کتلت بردارید و به شکل گرد حالت دهید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شود سپس برگردانید تا طرف دیگر ان نیز سرخ و برشته شود .


نکات:

توجه کنید اگر دوست دارید رنگ کتلت روشن شود میتوانید بعد از درست شدن کتلت آن را در آرد سوخاری بغلتانید و بعد سرخ کنید.

اضافه کردن مقداری زعفران کتلت را خوشمزه تر میکند.

پنیر پیتزای بیشتر کتلت را لذیذتر میکند.

میتوانید پنیر,پنیر پیتزا و ادویه ها را از مواد اولیه حذف کنید ولی توجه کندی که طعم کتلت تغییر میکند.

میتوانید به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی استفاده کنید ، مایه کتلت را زیاده از حد سفت نکنید بلکه تا اندازه ای ارد اضافه کنید که بتوانید با دست مرطوب به آن شکل دهید.

مطلب پیشنهادی

1950

خورش خلال (کرمانشاه)

آماده سازی مجموعاً: ۳ ساعت مواد اولیه برای ۴ نفر: برگ بو ۲عدد (از عطاری تهیه کنید)- روغن حیوانی ۴ قاشق غذاخوری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

http://www.20script.ir