خانه / سرگرمی و هنر / آشپزی / کیک سیب داغ

کیک سیب داغ

کیک سیب یکی از دسرهای گرم برای فصل زمستان است
دو پیمانه سیب خردشده را با یک پیمانه شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید. ۱۰۰ گرم کره را آب کنید. یک پیمانه شکر، سه‌چهارم پیمانه آرد، دو قاشق چای‌خوری بکینگ پودر، یک قاشق چای‌خوری دارچین و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک را با هم مخلوط کنید. سه‌چهارم پیمانه شیر و یک عدد تخم‌مرغ را با هم بزنید و بعد مواد ‌تر و خشک را مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر بریزید، سپس سیب‌ها و کره را روی خمیر بریزید و آن را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد برای ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بپزید.
طرز تهیه ۳ مدل دسر (گلابی داغ کاراملی ، کیک سیب داغ و کرم بروله) برای مهمانی
shad569
گلابی داغ کاراملی
گلابی های داغ کاراملی را همراه خامه یا بستنی سرو کنید
shad3570
چهار عدد گلابی را نصف کنید و هسته‌هایش را در بیاورید، سپس آنها را در سینی چرب‌شده فر بچینید. در یک قابلمه کوچک دو سوم پیمانه آب و یک‌چهارم پیمانه عسل را مخلوط کنید و برای سه دقیقه بجوشانید، سپس آن را روی گلابی‌ها بریزید. در مرحله بعد روی آنها دارچین، پودر میخک، پودر هل و شکر بپاشید و اجازه دهید در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد برای ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزند. گلابی‌های داغ را همراه خامه یا بستنی سرو کنید.
کرم بروله
shadkad3571
روی کرم بروله را با شکر قهوه‌ای بپوشانید و شعله بالایی فر را روشن کنید تا روی دسر قهوه‌ای شود
فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک فنجان خامه را در مایکروفر با حرارت متوسط گرم کرده و بعد یک و نیم قاشق چای‌خوری اسانس وانیل به آن اضافه کنید. پنج زرده تخم‌مرغ و یک‌سوم فنجان شکر را با همزن برقی مخلوط کرده، سپس خامه گرم را به آن اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را در ظرف‌های مورد نظر بریزید و به روش بن‌ماری برای نیم ساعت در فر بپزید، سپس روی آنها را با شکر قهوه‌ای بپوشانید و این بار سه دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید تا روی دسر قهوه‌ای شود.

مطلب پیشنهادی

98782503578411203402

کوکوی عدس

  عدس ۲ لیوان  .  سیب زمینی  بزرگ ۱ عدد  .  پیاز متوسط ۱ عدد  .  تخم مرغ ۳ عدد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

http://www.20script.ir